• Klik a.u.b. hier voor onze webshop: boekbestellingen vanaf € 17,50 GRATIS bezorgd!
  • Klik a.u.b. hier voor ons adres, contactinfo & openingstijden.

Boekhandel Plukker, Libris-boekhandel in Schagen en online webshop.

Agenda's, boeken, cadeau-artikelen, dvd's, eBooks, eReaders, haakkatoen, hobby-artikelen, kantoorartikelen, luisterboeken (download of cd), muziek-cd's, postkantoor, PostNL, tijdschriften, vinyl, wenskaarten en wol.

  • Webshop
  • Scholen
  • Assortiment
    • Overzicht
    • Boeken
      • Top 10
      • Boekentips
      • Engels
    • Cd’s, vinyl & dvd’s
    • E-books
    • Souvenirs
    • Wol & haakkatoen
    • Kantoor / schoolspullen
    • Hobby / spellen
    • Tijdschriften
  • Diensten
    • Geef je team een cadeau van Plukker
    • CultuurCafé
    • Gratis Wi-Fi
    • Online
    • Postkantoor
    • Scholen
  • E-books
    • Introductie
    • E-book Top 10
    • Nieuwe e-books
    • Tolino e-readers
    • Tolino accessoires
    • Tolino app
  • Acties
    • Plukker-acties
    • Libris-acties
    • E-book van de week
    • Kortingsbonnen
  • Studieboeken
  • Agenda
  • Over ons
    • Adres, contactinfo & openingstijden
    • CultuurCafé
    • Foto’s van de winkel
    • Online
    • Pagina Plukker
    • Vacatures
    • Wie zijn wij?
  • Tourist i

Promotie praktijk en loopbaan 1 Koken en keuken Werkboek / druk 1 | Frank Kramer

Promotie praktijk en loopbaan 1 Koken en keuken Werkboek / druk 1 | Frank Kramer | 9789060532539 | Mens en maatschappij VMBO

Promotie praktijk en loopbaan 1 Koken en keuken Werkboek / druk 1
Frank Kramer

ISBN/EAN: 9789060532539
Uitgever: Edu’Actief

Paperback € 20.50
Verschenen: januari 2002
Genre: Mens en maatschappij VMBO
Taal: Nederlands

In winkelmandje

Op verlanglijstje

Levertijd afhalen: wij nemen contact met u op over de afhaaldatum.
Levertijd bezorgen: op werkdagen vóór 23:00 besteld, morgen in huis!


Met dit werkboek leren de leerlingen aan de hand van het model Denken-doen-nakijken over koken en wat er verder moet gebeuren in de keuken. Bij het thema Koken leren ze gerechten maken: van een omelet bakken tot slagroom kloppen. De recepten staan op de werkkaarten. Bij het thema Keuken leren ze afwassen en de keuken schoonmaken. Het werkboek kan gebruikt worden tijdens de praktijkles en de sectororiëntatie of ingepast worden bij de avo-lessen. Het boek wordt afgesloten met een Uitdaging, ofwel een integratieve opdracht. De (vak)woorden worden behandeld in het bijbehorende Werkboek woordenschat Zorg & Welzijn, Koken en keuken (onderdeel van de leerlijn Nederlands). De bijbehorende werkkaarten maken deel uit van de Werkkaartenset 1 – Praktijk en Loopbaan.

Copyright © 2023 · Metro Pro Theme op Genesis Framework · WordPress · Log in